Tisdag

Hej på er! Idag är det tisdag och det skulle inte förvåna mig om det bara hoppade till måndag och skola igen. Lov får gärna gå väldigt sakta! Just nu ligger jag i soffan och tittar på One tree hill, men jag har lite saker att ta tag i idag! Jag måste plugga lite, sen måste jag ta en promenad med hunden. Dock är det inte så jättejobbigt för vädret är fortfarande underbart. Och sen måste jag packa väldigt mycket lådor eftersom att vi flyttar nästa vecka! Alla är och åker skidor idag, jag är fett avundsjuk. Men jag, mamma och min syster ska åka om några helger. Men nu är ju flytten väldigt hög prioriterad! I alla fall, hoppas ni får en awesome tisdag, det kanske kommer ett inlägg senare ikväll :)Sportlov

Hej! Gud så skönt det var att vakna med inte några planer alls och bara chilla! Vid halv 11 idag så gick jag och min kära syster hem till mamma och vädret idag har ju bara varit helt lovely! Det var sol och vi njöt av promenaden hem. Väl hemma så tog vi en timmes promenad med hunden också och släppte henne lös vid ett fält så hon kunde busa av sig och vi övade lite lydnad där, helt perfekt! När jag kom hem sen var jag så trött att jag somnade i två timmar och nu ska jag snart ner till stan för att möta upp mina kompisar och äta middag och sen så åker jag väl hem senare ikväll! 

Hoppas ni får/har haft en lika mysig måndag som jag, puss :)

Dagen

Vaknade vid halv 11, gud vad skönt det var att sova ut riktigt riktigt mycket! Men jag gick inte upp ur sängen förrän vid 2, haha. Jag var helt trött ifrån gårdagen. Var på fest, som inte händer ofta, och vi dansade i alla fall till klockan ett. Sen kände vi oss för att dra oss tillbaka och åka hem, jag som har varit förkyld hela veckan och legat sjuk och varit hemma var extra trött när jag hade dansat så himla hårt igår haha. Så jag har träningsvärk i mina vader av allt dansande, alltså hur är det ens möjligt? Det var i alla fall en riktigt lyckad kväll och det var så kul + att alla mina tjejkompisar var med och några killkompisar så det var ju så kul! 
 
Idag är dock en seg dag, och nej jag är absolut inte bakfull, utan jag var helt nykter igår och jag tror att det är den roligaste festen jag någonsin varit på faktiskt! Men idag är jag i alla fall trött, nu ikväll så var vi över en sväng i alla fall till mina kusiner och firade min moster och sen åkte vi hem några timmar senare och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra i alla fall, blir nog att sätta på en film eller något. Hoppas ni har haft en bra söndag! För mig är det ju lov nu så det är skönt, för er som börjar skolan imorgon, lycka till :) 
 
Bild från 2013, tror jag :)
 
 
 
 
RSS 2.0