Onsdag kväll

Hej på er! Gud igår hade jag så himla mycket plugg att jag inte orkade med mig själv, hjärnan var helt uttvättad typ efter typ 5-6 timmars plugg, med små pauser. Men provet gick väl helt okej, asså det var himla svårt! Annars idag har det varit en bra dag faktiskt, har haft kul i skolan och så vidare. Nu håller jag på med en uppgift som ska in innan midnatt haha och sen ska jag plugga lite redovisning som vi har imorgon. Imorgon så ska jag gå kort dag i skolan vilket känns så himla skönt, sen ska jag jobba och sen får vi se vad jag gör på kvällen för vi har lov sen, bästa saken som händer på länge haha. Så ja nu ska jag skicka in uppsatsen och sen förmodligen nana, puss! 
 
Bild som är tagen av mig på min syster a long time ago.

Träningsvärkstisdag

Godmorgon! ❤
Jag vaknade med världens träningsvärk i armar, "skulderbladspartiet" & "bröstpartiet" haha jag vet inte vad det heter. Men i alla fall, sjukt ont från igår, körde mest bara arm. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och börja fixa mig och grejor för jag har lite bråttom, haha fattar inte att jag bloggar då? Och sen drar jag till skolan.

Idag är det en lång skoldag med många jobbiga och tråkiga lektioner och därefter ska jag hem och plugga igen, det gick inte vidare bra igår att plugga för jag fattar typ ingenting, så jag läser liksom någonting som jag inte fattar.. Men jaja, ha en bra tisdag så hörs vi, puss & kram!

Monday, det är vår!

Hej på er! ❤
Har haft en bra dag redan idag men det kommer inte bli lika bra när jag kommer hem för då väntas många timmars plugg. Men imorse gymmade jag innan skolan med Fanny & Carin och sen åkte vi till skolan och sen har vi ätit på wickmans också, himla gott att lyxa till lite så här på en måndag när det inte är så god mat i skolan. Så vi har en lektion kvar och sen ska jag åka hem och plugga hela kvällen förmodligen! Puss


RSS 2.0