Vårtrött

Hej allihopa! ❤ Igår red jag och jag ville säga hur det gick, mest för min egna skull för jag tror inte att det är så intressant för er. Men Prado är så himla trött hela tiden, ligger ner och sover och är väldigt trött, så jag vart tvungen att väcka han och ställa han upp och sen var han ganska trött på lektionen. Men samtidigt som han var trött så var han så fin och eftergiven i formen. Så han gjorde klockrena travförlängningar och var superfin i slutet, så jag var väldigt nöjd för att han var så trött! Idag är det Pay n Jump och jag hoppas att han inte är lika trött idag utan att han faktiskt vill hoppa, så puss! :* nu ska jag gå i skolan och sen plugga. Ha en bra torsdag!

Äntligen

Äntligen sitter jag vid någonting som fungerar, har inte kunnat blogga på 2 dagar pga att datorn har pajat typ så jag kom inte in på den och blogg.se appen fungerade inte, allt bara stängdes ner hela tiden, NU sitter jag vid min systers dator och kan äntligen blogga! Igår hade jag stalltjänst i spöregnet vilket var mysigt på ett sätt och på ett annat så var det fruktansvärt blött och kallt så an gick och frös hela tiden. Dessutom så  tog jag in och ut hästar typ hela tiden och jag hade inga vantar så det var inte särskilt roligt.
 
Idag och igår kväll har jag inte haft NÅGONTING att göra, verkligen INGENTING. Elin har inte varit hemma och ingen kompis har varit ledig så jag har vekrligen inte gjort någonting, och jag har inga planer nu idag så det var jättelänge sedan jag hade en dag som var helt fritt från någonting. Dock nu så ska jag plugga lite för att få det chill iveckan och ikväll ska jag åka & sova hos Anna! så puss hörs sen om appen fungerar  ;)
 

Fina ponny

Kom hem för någon timme sedan för jag har ridit. Ponnyn var fin, jag var med. För det mesta snubblade han, han var så himla trött idag ändå om han var lyhörd. Men jag väckte han när han sov, han låg ned till och med, så jag var tvungen att väcka han och få han att gå upp, så han var bara lite tonårstrött ;) Men jag är glad, inget stopp, bara jag som red sjukt ostadigt men ändå var med med mina skänklar, men han var helt enkelt en liten pärla, nästa vecka är det Pay n' Jump! Det blir kul och jag längtar redan! :) Hörs senare, jag ska plugga, titta PLL & duscha, fast inte samtidigt, puss & kramis
 
Åh vad jag saknar att rida denna gamlingen, igga dubbelhaka, denna bild är tagen för 2 år sedan
RSS 2.0