Trött så här en fredagskväll..

Lång dag, har mörka ringar under ögonen och måste ha tandpetare på ögonlocken för att de inte ska falla ihop ;) haha, nej men jag är så himla trött efter den här veckan så jag tänker faktiskt ta och gosa ner mig i sängen. Godnatt på er! Btw. Fick fina bilder från i söndags. Här är väl de som jag tycker blev minst muppiga på mig själv!

Every second is a love song

Idag mår jag inte så jättebra, har haft och har ont i ryggen och ont i magen och varit väldigt trött. Men när jag kommer hem ska jag och Elin se det nya avsnittet av the vampire diaries och sen ikväll ska vi mysa, vila, titta på film och sitta i massagestol! Men det är snö ute och underbart väder, i alla fall i morse. Ha en fortsatt bra dag! :)Dröm sött

Kom hem från ridning, hoppning som det är varje torsdag! Idag var det en riktig off dag och ridpass. Nej det gick inte särskilt bra för olika anledningar men jag skippar detta ridpass, move on och blickar mot nästa! Det låg mest mentalt som det alltid gör, det går ut bara på hästen och mig själv som sabbar ridningen.. Aja, blick framåt! Godnatt!

RSS 2.0