Saker att göra när man är sjuk

Eftersom att jag har varit sjuk största delen av alla skoldagar så tänkte jag lista lite saker jag gör när jag är sjuk, och jag kan tänka mig att folk kanske har gjort samma saker eller så googlar folk kanske annars vad de ska göra haha, men jaja jag skriver lite grann ändå för skojs skull :D
 
1. Titta på alla TV-serier man har från början. Det är bara för kul, jag och min syster har The vampire diaries, One three hill och Pretty little liars. Det är dock inte så kul att titta PLL & TVD för att de har fortfarande säsonger som inte har kommit ut på DVD, men då går det alltid at titta på typ Swefilmer.com eller något. I alla fall, jag tittar alltid på One tree hill, de har 9 tv-serier och om man inte har tittat på det asmycket så kommer man knappt ihåg allting, så antingen väljer man en säsong hej vilt (det har jag gjort, först säsong 9, sen 8, sen 3 osv) eller så tar man i ordning. Om man älskar att titta på TV, som jag gör, så är det väldigt tidsdrivande och man blir liksom inte klar med en säsong på en dag, då hinner familjen komma hem osv. 
 
 
 
2. Rensa och städa. Alltså är det bara jag som får världens städlust och så när jag är sjuk? Alltså då kan jag (om jag orkar) gå till min garderob och rensa eller rensa i vardagsrummet om det är skitigt. Mamma blir alltid så glad efter jobbet när det är fint hemma och inte stökigt med jag som bara glor på tv'n. Det kan också vara ruskigt kul eftersom att man kan hitta saker som är gammalt eller mycket andra roliga saker, jag brukar t.ex hitta smycken och sånt vilket är askul! 
 
3. Ha lite spa. Jag älskar när jag är sjuk att ta hand om mig själv och t.ex. mitt hår, alltså jag verkligen älskar att typ sätta i en bra hårinpacking, skrubba kroppen, ta en långdusch, smörja in mig med bodylotion och sätta på mig mysiga kläder med te. Nej jag skoja, jag hatar te, men allt annat gillar jag. ;)
 
4. Drick och ät mycket! Det här totalsuger jag på, men det är väldigt viktigt, speciellt att dricka. Dock kan det ju vara svårt att äta & kanske dricka också när man är magsjuk, men det är viktigt men jag är urdålig på det. Men försök peta i er i alla fall någonting så att ni får lite energi, och sen drick mycket. Helst vatten, men det går alldeles utmärkt med annat, Cola är ju både gott och ger lite energi! Hehe
 
Okej detta lät nästan lite som att jag är proffs, och det är jag verkligen verkligen inte, det är bara tips att göra/tänka på när man är sjuk, och det är det jag har gjort när jag har varit sjuk! :)

7 - En sak som aldrig får hända

Ja, lätt att det är någon nära som bli illa skadad, hamnar i koma eller typ om någon skulle gå bort. Man vet ju att ens mor- och farföräldrar och så kommer gå bort före oss men liksom det skulle vara så jobbigt och det har inte hänt mig så jag kan och vill inte tänka på hur det känns. Men det värsta skulle nog vara om någon som är nära mig och som är ung går bort, så hemskt. Usch det är det värsta scenariot.. :( En nära som jag har förlorat är mitt marsvin nyligen, den här sommaren och det var tufft men det var rätt! 
 
Elsas sista dag, fick njuta i solen tillsammans med Doris med massa gräs och grönsaker! Bästa sättet att minnas henne på, jag saknar att pussa henne enormt och jag vet att Doris också saknar henne. 
 

Drömrum

Vet exakt hur jag vill ha mitt rum, skulle vara så kul att få göra om mitt rum helt och hållet. Skulle vilja ha det väldigt vitt och inte så mycket belysning utan mer liksom lite mer cozy med mycket filtar, kuddar. Fluffigt duntäcke med en säng som är 140 bred med massa kuddar är ett måste. Sen ska jag ha en byrå med mina produkter ovanför och sen en spegel och en klädhängare med de finaste kläderna jag har. Allt beror på hur stort rummet är, om rummet är ganska stort skulle det ju vara nice med tv, soffa osv. Men jag har lite inspiration och detta är ett urval av de bilderna som inspirerar mig, så här vill jag ha det! :)
 
 
RSS 2.0