Nyår

Hej! Imorse så red jag min lilla plutt. Vi tränar ju på framåtbjudning och han var så himla fin för han sträckte på benen maximalt och var jätteduktig. Jag blev jättenöjd med han idag! Så då gick jag med han några varv och han blev sååå trött men jag blev så nöjd med han! Han kommer nog ha lite träningsvärk imorgon så vi ska bara skritta ut och sträcka på benen och ha det skönt ute imorgon. :)

Nu sitter jag hemma hos Andreas med gänget och de håller på att laga mat så snart kommer varmrätten. Jag hann dessutom inte köpa en klänning så det fick bli en blus och svarta jeans. Men vad gör det? Det är nyår och jag ser fram emot 2013 mycket, hoppas det blir mitt år! Gott nytt år på er! :D

Dagen

Godmorgon! Fick reda på att igår hade Prado gått en sväng men det var ju dock ett väldigt lugnt pass, men han fick iaf röra på sig! Idag vilar Prado. Han kunde faktiskt ha behövt vila väldigt mycket den här veckan eftersom att han är ung och mycket har hänt under halvåret. Lilla pojken! Men om en timme åker vi i alla fall och shoppar lite och efter det ska jag jobba 4 timmar och sen sova!! Ha en bra dag! :)


Stressad, går inte ned i varv

Hej! Idag har jag inte uppdaterat någonting för jag har jobbat hela dagen och så. Imorgon ska vi och shoppa förmodligen och sen ska jag jobba igen. Just nu känner jag mig stressad fast jag bara ligger hemma i sängen och inte gör någonting. Måste komma till ro. Idag har Prado antingen vilat eller gått med en liten tjej. Imorgon hinner jag inte upp så då kommer han vila eller gå med Lina! Nu ska jag krypa ner i sängen.

RSS 2.0