Tisdag

Hej på er!
Idag har jag gått en lång dag i skolan och sen åkte vi hem för att fira Elin, nu har vi precit tittat på idol och svenska hoollywoodfruar och nu ska jag göra mig iordning och titta på one tree hill, puss
 
 

Älskade måndag

Hej på er! 
Idag är det måndag, jag kan då säga att jag inte gillar måndagar men den här var inte så pjåkig. Jag har gått i skolan och nu ska jag snart börja med Elins tårta, vi ska fira henne imorgon även om hon fyllde år i fredags, men ja så vi ska fira henne med släkten imorgon så då hade jag tänkt att baka en riktigt riktigt god tårta till henne och avbelasta mamma lite. Annars ikväll ska jag se idol, kanske jobba lite matte och njuta av livet, just nu älskar jag det! Hoppas ni har haft en super måndag! 
 
Riktigt gamla bilder på min syster 
 

Shopping och podcast

Hej på er! :D 
Förlåt att jag har sugit på att uppdatera den här helgen, inte ens ett inlägg alls. Men jaja, förlåt. I fredags i alla fall så kom jag hem från skolan, firade Elin med mamma och sen åkte och hade mys med mina fina kompisar hela kvällen och var kvar där till lördagen. I lördags så gjorde jag absolut ingening, skulle egentligen gå på bio men orkade verkligen inte de så jag skippade, skulle ha sett "One direction - this is us". Och idag åkte jag och mamma en sväng till Erikslund för jag hade några ärenden där och så, tyvärr hade de inte sakerna jag skulle köpa så jag ska ta det nästa månad. Men jag fick hem en tröja från hööks, passar perfekt till höst. 
 
Nu sitter jag vid datorn och inte gör ett skit, det jag gör är att lyssna på Michaela och Dashas podcast, har precis börjat lyssnat och jag verkligen verkligen älskar det, de ger så bra tips och man ka relatera till allt och man känner sig inte ensam om saker, ska verkligen fortsätta lyssna på den blandat med Linn och Ebbas podcast, gud vad mysigt! Ska snart sätta igång med plugg och äta något, skola imorgon. Helgen har gått fort, hur har eran varit? 
 
Puss
 
RSS 2.0