Update

Igår var jag  och mammis en sväng till Strängnäs vilket ligger väldigt nära den stad vi bor i. Strängnäs är verkligen en sommarstad, och jag rekommenderar verkligen att man åker dit och äter på den restaurangen som låg vid hamnen och SÅKLART äter slagsta glassen vilket dem är igenkända för. Vi båda jobbar ju dag, så helgerna är guld värda nu att hitta på saker mitt i sommaren. Köpte förresten en drömmig kjol från Lindex, precis i det randiga tyg jag vill ha det i. Jag har ju faktiskt haft 2 veckors semester redan, väldigt tidigt. Och nu jobbar jag 1,5 månad innan jag har 2 veckor igen. Dessutom har jag sparat lite semester som jag kan ta ut i höst/vinter eller spara tills nästa år. Känns lagom sådär. Det blev tyvärr uppdelad semester detta år, men nästa planerar jag på att ta allt på en gång mitt i sommaren. Har inte emot att ha uppdelad men det som är nackdelen är att man hinner knappt pusta ut innan man ska börja igen. 
 
Anyways, har köpt ett nytt objektiv! YAY! Har på senaste tiden fått tillbaka foto-intresset så himla mycket vilket är svinroligt. Jag köpte in ett nytt superbra objektiv och sålde mitt andra. Så jag längtar sönder tills jag kan fota min framtida egna häst. På tal om det, jag har faktiskt prova 8 hästar nu, utan framgång. Men det är ju så det fungerar och det är okej. Jag menar man ska prova runt mycket för att veta vad det är man vill ha och söker efter. Vi har varit både nere i Skåne, runt om i trakterna och faktiskt i Finland för att kolla. Det märks att man har fått mer kött på benen och jag känner mig mer säker i vad jag vill ha och hur allt går till. Allting var så nytt i början. 
 
Nästa vecka ska jag få samtal om två 6-åringar som jag eventuellt ska åka och prova, det ligger dessutom nära och bra. Det ska bli mycket spännande. Under tiden får jag bara gå och längta och drömma om framtiden. Känns verkligen som att jag är i en gråzon vad det gäller hela livet. Allt står still, på alla fronter. Det enda jag gör är att jobba, vilket såklart är super för det kommer ju bidra till hästen i framtiden. Men liksom allt är väldigt stilla och jag längtar tills jag känner att jag får lycka och flyt igen. Vi får väl hoppas på lite tur i veckan. 
 
puss
 
 
 
 
RSS 2.0