Saker att göra när man är sjuk

Eftersom att jag har varit sjuk största delen av alla skoldagar så tänkte jag lista lite saker jag gör när jag är sjuk, och jag kan tänka mig att folk kanske har gjort samma saker eller så googlar folk kanske annars vad de ska göra haha, men jaja jag skriver lite grann ändå för skojs skull :D
 
1. Titta på alla TV-serier man har från början. Det är bara för kul, jag och min syster har The vampire diaries, One three hill och Pretty little liars. Det är dock inte så kul att titta PLL & TVD för att de har fortfarande säsonger som inte har kommit ut på DVD, men då går det alltid at titta på typ Swefilmer.com eller något. I alla fall, jag tittar alltid på One tree hill, de har 9 tv-serier och om man inte har tittat på det asmycket så kommer man knappt ihåg allting, så antingen väljer man en säsong hej vilt (det har jag gjort, först säsong 9, sen 8, sen 3 osv) eller så tar man i ordning. Om man älskar att titta på TV, som jag gör, så är det väldigt tidsdrivande och man blir liksom inte klar med en säsong på en dag, då hinner familjen komma hem osv. 
 
 
 
2. Rensa och städa. Alltså är det bara jag som får världens städlust och så när jag är sjuk? Alltså då kan jag (om jag orkar) gå till min garderob och rensa eller rensa i vardagsrummet om det är skitigt. Mamma blir alltid så glad efter jobbet när det är fint hemma och inte stökigt med jag som bara glor på tv'n. Det kan också vara ruskigt kul eftersom att man kan hitta saker som är gammalt eller mycket andra roliga saker, jag brukar t.ex hitta smycken och sånt vilket är askul! 
 
3. Ha lite spa. Jag älskar när jag är sjuk att ta hand om mig själv och t.ex. mitt hår, alltså jag verkligen älskar att typ sätta i en bra hårinpacking, skrubba kroppen, ta en långdusch, smörja in mig med bodylotion och sätta på mig mysiga kläder med te. Nej jag skoja, jag hatar te, men allt annat gillar jag. ;)
 
4. Drick och ät mycket! Det här totalsuger jag på, men det är väldigt viktigt, speciellt att dricka. Dock kan det ju vara svårt att äta & kanske dricka också när man är magsjuk, men det är viktigt men jag är urdålig på det. Men försök peta i er i alla fall någonting så att ni får lite energi, och sen drick mycket. Helst vatten, men det går alldeles utmärkt med annat, Cola är ju både gott och ger lite energi! Hehe
 
Okej detta lät nästan lite som att jag är proffs, och det är jag verkligen verkligen inte, det är bara tips att göra/tänka på när man är sjuk, och det är det jag har gjort när jag har varit sjuk! :)
Kommentarer
Postat av: selma

nyy blogg... kika gärna in o lämna en kommentar! :)

http://selmanetzell.devote.se/

2013-08-31 @ 15:15:28
URL: http://www.selmanetzell.devote.se
Postat av: Johanna - A dream as model ♥

sv: jaha var hon ett marsvin :)

2013-08-31 @ 18:18:36
URL: http://jonza.blogg.se
Postat av: marina

sv. Kan förstå det!

2013-08-31 @ 19:10:00
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Milina

Jag är mer för kaniner än marsvin men ja :) dom är mysiga :)

2013-09-01 @ 00:13:00
URL: http://Milina.blogg.se
Postat av: MOA ~ brunetten i homs

Åh vilka smarta tips! Bra att ha nu när det är förkylning/feber-säsong :)

2013-09-01 @ 10:31:56
URL: http://homs.blogg.se/
Postat av: femipower.blogg.se

bra tips! håller just på att bli sjuk så de kan vara användbara, tyvärr:(

Svar: Kul att höra! Tråkigt att bli sjuk :(
Frida Edvinsson

2013-09-03 @ 14:25:40
URL: http://femipower.blogg.se/
Postat av: J E N N Y

Åh man kan ju bara älska oth! Sjukt bra serie!
Är sjuk idag så satt bra med lite tips, hade faktiskt tänkt göra dom grejerna innan jag såg det här :D

2013-09-08 @ 14:49:15
URL: http://Jennyorginal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0